076-7633519

Zeeuwse vlinders en bessen….

(0)
from/per person 0,00
  • Zeeland

Omschrijving

Erg leuke dagtocht in Zeeland waarbij u een bezoek brengt aan een prachtige vlindertuin. Maak hier kennis met de prachtigste, kleurigste vlinders, en zelfs reptielen! In de middag brengt u een bezoek aan een echte zwarte bessen wijnmakerij. Hier krijgt u naast een excursie natuurlijk ook een lekker wijntje!

Vlindertuin

De dagtocht die we voor u in gedachten hebben gaat naar Zeeland. In het plaatsje Kwadendamme ligt een prachtige tropische vlindertuin. De naam zegt het al, hier kunt u schitterende vlinders bekijken in allerlei soorten, kleuren en maten. Maar dat is nog niet alles. Een aantal jaar geleden is de vlindertuin uitgebreid. Het is nu een heuse jungle geworden, compleet met aapjes, leguanen, slangen, gordeldieren en ga zo maar door.

Er is zelfs een fossielenmijn waar u de mooiste en oudste fossielen kunt bewonderen.
U kijkt werkelijk uw ogen uit in deze prachtige Tropical Zoo!
Ook is er een restaurant waar u bij ontvangst een kopje koffie met een lekker appelgebakje krijgt en na het bezoek aan de vlindertuin een heerlijke lunch.

Zwarte bessen wijnmakerij

Na de lunch reizen we af naar het plaatsje Nieuwdorp, naar een zwarte bessen wijnmakerij! Zwarte bessen worden hier gekweekt en later wordt hier wijn en sap van gemaakt.

U krijgt vanmiddag een leuke excursie door de wijnmakerij en kunt lekker genieten van een glaasje bessensap of wijn met een heerlijke zwarte bessen bonbon!
Een erg leuke locatie!

Dineren

Dineren doen we vandaag op de weg terug, we zullen stoppen bij restaurant de Twee Gebroeders te Etten-Leur.

Hier kunt u genieten van een heerlijk driegangen diner en nog even gezellig kletsen voordat de dagtocht er helaas alweer op zit.

Extra informatie

Dagreis is inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Kopje koffie of thee met een vers appelgebakje
  • Bezoek aan Tropical Zoo
  • Lunch
  • Bezoek met excursie aan een zwarte bessen wijnmakerij
  • Glaasje bessensap of wijn met een zwarte bessen bonbon
  • Driegangen diner

Prijs: Vraag via het offerteformulier een offerte aan of bel ons op 06-54913614