076-7633519

Varen en tin gieten in Gelderland

(0)
from/per person 0,00
  • Gelderland

Omschrijving

Leuke dagtocht waarbij u in de ochtend een schitterende rondvaart maakt door natuurgebied ‘de Gouden Ham’ en in de middag leert u van alles over het oude vak tin gieten. Zeker de moeite waard! Uiteraard ook bij deze dagreis een kopje koffie met gebak, een lunch en een diner.

Varen door de Gouden Ham

Nadat u in de touringcar bent gestapt brengt uw chauffeur u naar de eerste bestemming van vandaag, Appeltern. Hier neemt u plaats op een prachtige rondvaartboot De Sluizer. Terwijl u geniet van de schitterende omgeving krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee met een vers gebakje.

U vaart door natuurgebied ‘de Gouden Ham’. U zult een vaartocht maken van zo’n 1,5 tot 2 uur en komt tijdens deze tocht over de Maas langs prachtige en historische plaatsjes zoals Maasbommel en Megen. Natuurlijk vertelt de kapitein tijdens de rondvaart allerlei leuke en interessante weetjes over het natuurgebied en de dorpjes die u passeert!

Lekker lunchen

Na de mooie rondvaart door het natuurgebied zult u vast honger hebben gekregen. Daarom kunt u direct van boord gekomen plaats nemen voor een heerlijke lunch.
Naast het lekkere eten ligt het restaurant op een mooie locatie, zodat u tijdens de lunch nog eens extra kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Tingieterij ’t Oude Ambacht

Na de lunch reist u een stukje verder. In Alphen aan de Maas vindt u Tingieterij ’t Oude Ambacht.
De naam zegt het al, hier gaat u van alles te weten komen over het oude ambacht tingieten.
Eerst krijgt u een uitgebreide uitleg over het tingieten onder het genot van een kopje koffie of thee.
Na de uitleg is het tijd om de werkplaats te gaan bekijken. U krijgt een demonstratie over het vak. Gieten, forceren en polijsten komen aan de orde.
Ook bezoekt u de showroom van de tingieterij. Hier staan ontzettend veel verschillende artikelen. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is met tin!

En toen was er eten…..

Ook deze dagtocht wordt natuurlijk afgesloten met een heerlijk driegangen diner. Hiervoor reist u af naar Tiel. Bij restaurant de Betuwe wordt een heerlijk diner geserveerd.

Extra informatie:

Deze reis is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • kopje koffie of thee met een vers gebakje
  • rondvaart van 1,5 tot 2 uur
  • lunch
  • bezoek met demonstratie aan een tingieterij
  • driegangen diner

Prijs: Ook voor deze reis kunt u de prijzen opvragen via ons offerteformulier of een telefoontje naar 06-54913614