076-7633519

Over kamelen, kippen en eieren…..

Berlicum (0)
from/per person 0,00
  • Noord-Brabant

Omschrijving

We hebben zoiets leuks voor u in petto vandaag! Namelijk in de ochtend een bezoek aan een heuse kamelenmelkerij waarvoor u het land niet eens uit hoeft! In de middag een bezoek aan een landgoed waar u vanalles leert over kippen en eieren….

Wat voor melk? Kamelenmelk!

Uw eerste bestemming is vandaag Berlicum. Hier staat een heuse kamelenmelkerij! Ja ja, en dat gewoon in Brabant! Om 10:00 uur wordt u hier ontvangen en kunt natuurlijk eerst genieten van een kopje koffie met een overheerlijke Bossche Bol!

Na de koffie krijgt u uitleg en een uitgebreide filmpresentatie over kamelen en een rondleiding door de melkerij en de stallen. En uiteraard mag u de kamelenmelk zelf proeven!
De kamelen zijn erg vriendelijk en aaibaar dus u kunt zelfs echt kennis met ze maken!

Kippen, eieren en advocaat

Na de kennismaking met de kamelen is het eerst tijd voor een lekkere lunch. Daarvoor reizen wij af naar het plaatsje Haps, naar Gastvr(ei) Aalshof.

Bij Gastvr(ei) Aalshof leert u allerlei leuke kip- en eiweetjes, u krijgt een proeverij van Advocaat en kan heerlijk wandelen door de prachtig aangelegde tuin van het Landhuis.
Dit is echt een erg leuke bestemming om de middag door te brengen!

Eten bij het Witte Huis

Vlakbij Haps ligt het plaatsje Zeeland. Hier gaan we dan ook naartoe voor het diner, naar restaurant Het Witte Huis. Een mooie locatie, maar vooral heerlijk dineren!