076-7633519

Over de bloemetjes en de vlinders….

(0)
from/per person 0,00
  • Gelderland

Omschrijving

Dagreis met in de ochtend een prachtige rondrit over de Veluwe, onder leiding van een echte boswachter! En niemand kent de mooiste plekjes van de Veluwe natuurlijk beter dan een boswachter, u zult dus ogen en oren tekort komen! ’s Middags brengt u een bezoek aan de Passiflorahoeve. Dit is een unieke passiebloemen- en vlindertuin, met meer dan 400 soorten passiebloemen en de kleurigste vlinders! Dit mag u niet missen!

De mooiste plekjes van de Veluwe

Ook vandaag begint u uw dagreis met een heerlijk kopje koffie met gebak. Hiervoor reizen wij af naar het Gelderse Harskamp, bij partycentrum ‘ de Molen’ zult u zeer gastvrij ontvangen worden.
Hier wacht ook een boswachter op u die u de mooiste plekjes van de Veluwe laat zien. Hij zal u met u een rondrit maken van zo’n 1,5 uur. De tocht gaat richting Park de Hoge Veluwe en de Ginkelse Heide. De Veluwe is veruit het mooiste natuurgebied van Nederland, dit gaat dan ook een prachtige tocht worden!
Na deze tocht keert u terug naar het restaurant waar u kunt genieten van een koffietafel.

Passiflorahoeve

Na de lunch vertrekken wij naar een unieke passiebloemen- en vlindertuin, de Passiflorahoeve.
U vindt hier de grootste collectie passiebloemen van Europa, wel 450 verschillende soorten!
Daarnaast is er een overdekte vlindertuin en kwekerij waar u kunt zien hoe tropische vlinders worden gekweekt van eitje, rups, pop tot een prachtige kleurige vlinder.
De passiflorahoeve heeft ook de grootste collectie Aristobochia’s, wel 120 unieke soorten!
Kortom, een bezoek aan de passiflorahoeve is absoluut heel bijzonder!!

Ter afsluiting van deze dagtocht, die natuurlijk veel te snel voorbij is gegaan, hebben wij nog een restaurant voor u uitgezocht voor een driegangen diner.

Extra informatie

Deze dagreis is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie of thee met een gebakje
  • Rondrit van 1,5 uur onder leiding van een boswachter/gids
  • Lunch
  • Bezoek aan de Passiflorahoeve
  • Driegangen diner

Prijs: U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor deze reis of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-54913614