076-7633519

Maastricht en meer….

(0)
from/per person 0,00
  • Limburg

Omschrijving

Deze dagtocht speelt zich af in de zuidelijkste provincie van Nederland, Limburg. U brengt een bezoek aan Thorn, Maastricht en Ubachsberg. Erg leuke dagtocht met rondvaart en een wijnproeverij.

Het Witte Stadje

De eerste stop tijdens deze dagtocht is meteen al een bijzondere. U gaat namelijk koffie drinken in Thorn, het stadje dat bekend staat als ‘het witte stadje’. Dat is niet voor niks, in het centrum van Thorn zijn alle huisjes en gebouwen wit! Erg leuk om eens gezien te hebben.

Omdat u al in Limburg bent mag een heerlijke Limburgse Vlaai natuurlijk niet ontbreken bij de koffie!

Maastricht vanaf het water…..

Na de koffie reizen we verder, richting Maastricht. Daar aangekomen stapt u op een boot voor een leuke rondvaart van 50 minuten over de Maas.

U vaart langs de stad en passeert onder andere de bekende St. Servaasbrug, het Gouvernementsgebouw, de Onze Lieve Vrouwe Basiliek en een gedeelte van de eerste omwalling van Maastricht.
Kortom, een prachtige vaartocht! U zult onderweg uw ogen uitkijken.

Lunch

Na de rondvaart over de Maas is het tijd voor de lunch. Hiervoor hoeft u maar 200 meter te lopen, aan het water staat een restaurant waar u heerlijk gaat genieten van de lunch!

Wijn proeven bij Wijngoed Fromber

Wanneer u lekker heeft gegeten stapt u weer in de touringcar en reist u naar Ubachsberg. U bezoekt daar een wijngaard, Wijngoed Fromberg.
Hier zult u hartelijk ontvangen worden en natuurlijk krijgt u een rondleiding. Ook gaat u na afloop van de wijnen proeven!

Diner

Voor het diner hebben we vandaag een restaurant uitgekozen in Ulestraten. Hier kunt u heerlijk genieten van een drie gangen diner met een lekker drankje erbij.

Over deze dagtocht:

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie met gebak in Thorn
  • Rondvaart over de Maas in Maastricht
  • Lunch
  • Bezoek met rondleiding aan een wijngaard
  • Proeverij bij de wijngaard
  • Driegangen diner

Prijs: Voor de prijs vanuit uw plaats kunt u eenvoudig een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen op 06-54913614

Ga terug naar Dagtochten Limburg