076-7633519

Dagtocht Zaltbommel

(0)
from/per person 0,00
  • Gelderland

Omschrijving

Bij deze dagtocht brengt u een bezoek aan het Gelderse Zaltbommel. In de ochtend leert u alles over Zaltbommel en Maarten van Rossum, u gaat namelijk naar het streekmuseum Stadskasteel. In de middag maakt u een schitterende rondvaart. En uiteraard hebben wij tijdens deze dag ook weer gezorgd dat u op tijd wat te eten of te drinken krijgt!

Een heerlijk begin van de dag

Nadat u bent vertrokken uit Bavel brengen wij u eerst naar uw koffie adres. Wij hebben hiervoor restaurant ‘Onder de Pannen’ te Leerbroek in gedachten. Hier wordt u zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met een vers gebakje kunt u rustig aan de dag beginnen!

Zaltbommel

Zaltbommel, een prachtig vestingstadje in de Bommelerwaard met een rijke geschiedenis. U gaat vandaag kennis maken met deze stad. We beginnen in het Maarten van Rossumhuis, waar tegenwoordig het streekmuseum Stadskasteel is gevestigd. Dit museum vertelt de geschiedenis van onder andere Maarten van Rossum, een legendarische edelman, en tevens de bouwer van het kasteel. Verder is hier alles te zien over de geschiedenis van Zaltbommel en de Bommelerwaard.

Wij kunnen voor u een rondleiding door het kasteeltje reserveren zodat u alles te weten komt over de stad.

Rondvaart over de Waal

Na het bezoek aan het museum is het eerst tijd om te lunchen.

Na de lunch stapt u aan boord van een prachtige rondvaartboot waarmee u een vaartocht gaat maken van ongeveer 2 uur over de Waal. Bekijk de Bommelerwaard vanaf het water, u zult versteld staan hoe mooi alles er vanaf het water uitziet!
Wanneer u weer van boord komt heeft u de keuze voor vrije tijd of een stadswandeling onder leiding van een ervaren gids.

Etenstijd..

Terwijl u nog lekker nageniet van de dag en al het moois wat Zaltbommel te bieden heeft wordt voor u een heerlijk driegangen diner geserveerd. Nu kan de dag zeker niet meer stuk!

Deze dagreis is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • koffie of thee met een gebakje
  • entree met rondleiding museum Stadskasteel
  • lunch
  • Rondvaart over de Waal
  • Diner

Bij interesse in deze dagtocht kunt u contact met ons opnemen via ons offerteformulier of telefonisch op nummer 06-54913614. Wij zullen dan een vrijblijvende offerte voor u maken!