076-7633519

Dagtocht Sint-Niklaas en Gent

(0)
from/per person 0,00
  • Belgie

Omschrijving

Deze schitterende dagreis brengt u naar Sint-Niklaas en Gent in Belgie. In de ochtend brengt u een bezoek aan een ambachtelijke ijsmakerij en in de middag bezoekt u het mooie oude Gent. Hier leert u middels een stadwandeling vanalles over deze prachtige stad.

Cremerie Francois, een begrip in Belgie

Vanaf uw opstapplaats rijden we meteen naar Sint-Niklaas in Belgie. Hier wordt u rond 10:15 uur ontvangen bij Cremerie Francois, een echt begrip in Belgie. In 2012 heeft Cremerie Francois een award in de wacht gesleept van beste ijssalon van Belgie.

Hier worden alle ijsproducten zelf gemaakt, vanaf het pasteuriseren van de melk tot en met het draaien van het ijs.
U zult vandaag een demonstratie krijgen van het ijs maken en natuurlijk kunt u ook het een en ander proeven!
In ongeveer 60 minuten zult u heel wat wijzer geworden zijn over het bereiden van vers ijs!
Bij de rondleiding krijgt u ook een proeversbordje, bestaand uit drie smaken ijs, en daarbij een kopje koffie of thee!
Een heerlijk begin van de dag!

Waasland Shopping Center

Na deze leerzame en lekkere rondleiding kunt u op eigen gelegenheid even gaan lunchen of shoppen in Waasland Shopping Center. Dit is net te ver om te lopen, daarom brengen wij u natuurlijk even met de bus.

In 1972 is het winkelcentrum geopend. Destijds waren er 40 winkels gevestigd, maar sinds 2004 is het winkelcentrum uitgegroeid tot het grootste gelijkvloerse winkelcentrum van Belgie. Waasland Shopping Center telt ondertussen 140 winkels. Genoeg te zien dus! Bekijk ook even het enorme aquarium, waar regelmatig andere vissen in zwemmen….

Gent

Na de lunch is het tijd voor het middagprogramma. Omstreeks 13:00 uur vervolgt u uw reis, de volgende bestemming is Gent.

Gent is een schitterende stad die eigenlijk niet in 1 (mid)dag te bezichtigen is, maar een ervaren gids zal u de mooiste plekjes van de stad laten zien tijdens een stadwandeling.
Tijdens deze wandeling brengt u ook een bezoek aan de St. Baafs-kathedraal met daarin het Lam Gods.
Na de stadwandeling van maximaal 2 uur krijgt u nog even de tijd om te genieten van een drankje op een terrasje.

Diner

Omstreeks 17:00 uur wordt u weer bij de bus verwacht en zullen wij u naar uw dineradres brengen. Hier kunt u onder het genot van een heerlijk diner en een drankje nog even nagenieten van alles wat u vandaag heeft gezien.

Bij deze dagreis inbegrepen:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie en een ‘proeversbordje’ ijs
  • stadwandeling in Gent o.l.v. een gids
  • bezoek aan de St-Baafskathedraal in Gent
  • Driegangen diner

Interesse in deze leuke dagtocht? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier of telefonisch op telefoonnummer 06-54913614. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk, vaak al binnen een werkdag, van dienst zijn.