076-7633519

Dagtocht Rotterdam en omgeving

(0)
from/per person 0,00
  • Zuid-Holland

Omschrijving

Rondvaartboot de Spido ligt al op u te wachten in de haven. U krijgt een mooie vaartocht door de haven van Rotterdam. ’s Middags brent u een bezoek aan het historische centrum van Delfshaven en aansluitend nog een bezoek aan eht Jenevermuseum te Schiedam! En zeer bijzonder dagreis die u eigenlijk niet mag missen!

Havenrondvaart

Omstreeks 10:00 uur komt u aan in Rotterdam, alwaar wij om 10:15 uur aan boord gaan van de prachtige rondvaartboot de ‘Spido’. Met deze boot zullen wij onder het genot van een kopje koffie met gebak een rondvaart maken van 75 minuten.

Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Kortom, een zeer boeiende rondvaart met een heldere uitleg tijdens uw tocht!

Na deze boeiende rondvaart vertrekken we naar restaurant ´Smaak´, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met een kopje koffie, thee of melk.

Historisch centrum Delfshaven

Na de lunch brengen wij u naar het historisch centrum van Delfshaven, waar wij helaas niet met de bus doorheen kunnen i.v.m. met smalle straatjes. U kunt hier op eigen gelegenheid het prachtige centrum bezoeken van 13:30 uur tot 14:30 uur. Delfshaven ontstond in 1389, toen de Delfhavense Schie werd gegraven om de stad Delft een verbinding met de Maas te geven. Sindsdien konden schepen vanuit Delft via de Delftse en Delfhavense Schie de Nieuwe Maas bereiken. Rondom de sluis onstond het stadje Delfshaven.

In het historisch centrum zijn nu nog allerlei bezienswaardigheden zoals onder andere stadbrouwerij de Pelgrim, de Jachthaven en ‘het Zakkendragershuisje’. Dit centrum is dus absoluut de moeite waard bij uw bezoek aan Rotterdam!

Jenevermuseum te Schiedam

Natuurlijk kunnen wij u tijdens een bezoek aan Rotterdam het Jenevermuseum te Schiedam (deelgemeente van Rotterdam) niet onthouden!
Om 15:00 uur wordt u hier ontvangen en u zult onder leiding van een gids (afhankelijk van de grootte van de groep meerdere gidsen) een rondleiding krijgen door het Jenevermuseum. Deze rondleiding wordt compleet door een proeverij van drie verschillende soorten jenever! (hoeveelheid staat ongeveer gelijk aan 1 borreltje)
De combinatie van hypermodern en historisch in 1 dag maakt deze dag zeer bijzonder!

U sluit de dagtocht af met een heerlijk driegangen diner in een restaurant dat wij weer met uiterste zorg hebben geselecteerd voor u.

Extra informatie:

Bij deze dagtocht inbegrepen:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Rondvaart door de havens van Rotterdam
  • Lunch
  • Vrij bezoek aan Delfshaven
  • Bezoek met rondleiding aan Jenevermuseum te Schiedam
  • Driegangen diner

Prijs: Voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen middels het offerteformulier of ons bellen op telefoonnummer 06-54913614

Terug naar Dagtochten Zuid-Holland