076-7633519

Dagtocht Mechelen

(0)
from/per person 0,00
  • Belgie

Omschrijving

Dit is een mooie, leerzame dagtocht naar het Belgische Mechelen, waarbij u een historische stadswandeling zult maken onder leiding van een gids en in de middag een stadsbrouwerij zult bezoeken. Met uiteraard een lekker glaasje bier!

Historisch Mechelen

Vandaag gaat u de Belgische stad Mechelen ontdekken. Maar eerst natuurlijk een lekker kopje koffie of thee met een heerlijke koek.

Na de koffie is het tijd voor een historische wandeling. Mechelen speelde in de Bourgondische tijd een belangrijke politieke en economische rol. De vele historische gebouwen herinneren hier nog aan.
Tijdens de wandeling komt u onder andere langs de Sint-Romboutskathedraal, de voormalige paleizen van Margareta van Oostenrijk en Margareta van York. En zelfs een kijkje bij de 14e eeuwse muurschilderingen in de Sint-Janskerk of in het Hof van Busleyden.
Een schitterende wandeling dus!

Eerst eten….

Na deze stadwandeling is het tijd geworden voor een overheerlijke koffietafel. Eet smakelijk!

Bezoek aan brouwerij het Anker

In de middag zult u de kleine stadsbrouwerij Het Anker bezoeken. De brouwerij bevindt zich aan de rand van het Begijnhof. Bij de brouwerij worden verschillende bieren gebrouwen, onder andere Anker-Bok en Gouden Carolus. Vandaag zult u meer te weten over de brouwerij en het brouwproces. Misschien mag u zelfs nog wel even proeven?!

Tevens is er bij de brouwerij een whiskystokerij. Deze is eventueel ook te bezoeken.

Diner

Na deze leuke maar vermoeiende dagtocht hebben wij natuurlijk ook nog een diner gereserveerd. Het restaurant hebben wij weer met uiterste zorg voor u geselecteerd.

Dagtocht in het kort:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met een koek
  • historische stadswandeling
  • koffietafel
  • bezoek met proeverij bierbrouwerij
  • diner

Wanneer u geinteresseerd bent in deze dagreis kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via ons contactformulier of via telefoonnummer 06-54913614.