076-7633519

Dagtocht Lier

(0)
from/per person 0,00
  • Belgie

Omschrijving

Erg leuke dagtocht die zich afspeelt in het stadje Lier in Belgie. U krijgt onder andere een mooie stadwandeling onder leiding van een ervaren gids en ’s middags een boottochtje over de Nete. Koffie, lunch en diner zijn uiteraard inbegrepen bij de dagreis.

Koffie en een Liers Vlaaike

Een stukje over de Belgische grens ligt een lieflijk stadje, Lier. Per touringcar wordt u naar het centrum van deze stad gebracht waar u na de busreis natuurlijk eerst een lekker kopje koffie of thee kunt drinken met een echte streeklekkernij, een Liers Vlaaike. Dit is het beste te omschrijven als een klein vruchtengebakje.

Na de koffie neemt een ervaren gids u mee op pad door het centrum van de stad. De stad kent een aantal bekende bezienswaardigheden, zoals de Zimmertoren met de zogenaamde Jubelklok en het Begijnhof. Niets wordt tijdens deze stadswandeling overgeslagen. Omdat alles redelijk dicht bij elkaar ligt is deze stadwandeling erg goed te doen, ook wanneer u wat minder goed ter been bent.
Bij slecht weer zal de gids hier natuurlijk rekening mee houden en zal hij of zij u meenemen naar plekjes waar u in ieder geval droog blijft.

Lekker Belgisch lunchen

Na deze stadwandeling heeft u vast trek gekregen. Onze zuiderburen zijn erg goed in het samenstellen van een heerlijke lunch. De lekkerste broodjes staan voor op tafel en een heerlijk kroketje ontbreekt natuurlijk ook niet. Neem lekker de tijd om te genieten van een overheerlijke lunch!

Bootje varen over de Binnennete

Om 14:00 uur ligt er voor u een bootje klaar waarmee u een vaartochtje gaat maken over de Binnennete. Erg leuk! En zo ziet u de stad nog eens van een andere kant.

Na dit leuke boottochtje kunt u op eigen gelegenheid de stad nog even verkennen. Bezoek een van de musea, de winkeltjes of gewoon lekker even uitrusten op het terras…

Diner

Omstreeks 17:00 uur zullen wij weer vertrekken vanuit Lier, richting dineradres. Ook dit restaurant hebben wij weer met uiterste zorg voor u uitgezocht.

Over deze dagtocht:

Reis is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie met een Liers Vlaaike
  • Stadwandeling onder leiding van een ervaren gids
  • Belgische koffietafel
  • Vaartochtje
  • Driegangen diner

Prijs: Voor de prijs vanuit uw woonplaats, vraag direct een offerte aan of bel ons op 06-54913614