076-7633519

Dagtocht Amsterdam

(0)
from/per person 0,00
  • Noord-Holland

Omschrijving

Ontdek onze prachtige hoofdstad met in de ochtend een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Tijdens de rondvaart wordt er veel verteld over de stad en ziet u de mooiste plekjes. ’s Middags kunt u de stad op eigen gelegenheid bezoeken, dit keer niet over water zodat u de stad ook van een hele andere kant ziet! Smalle steegjes en monumentale panden aan de grachten, u kijkt uw ogen uit tijdens deze dagreis!

En toen was er koffie…..

Bij deze dagtocht een bezoek brengen aan onze hoofdstad, Amsterdam. Op weg naar Amsterdam is het vaak behoorlijk druk, maar daar hoeft u zich niet aan te storen. U gaat namelijk eerst genieten van een lekker bakje koffie of thee met vers gebak. Hiervoor hebben wij een zeer sfeervolle en gastvrije locatie uitgezocht: Het Wapen van Ameide. Hier staat de koffie al lekker op u te wachten en de geur van het verse appelgebak komt u al tegemoet!
Smullen maar!

Rondvaart door de grachten van Amsterdam

Omstreeks 11:30 maakt u eerst een prachtige rondvaart van ongeveer 75 minuten. Wie een bezoek brengt aan Amsterdam mag natuurlijk de grachten niet overslaan. Wat is er dan mooier dan een rondvaart te maken door deze prachtige stad. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het uitzicht over het water en de prachtige stad.

Eenmaal weer van boord gekomen is er tijd om te lunchen, dit kan op loopafstand van de rondvaartboot, bij restaurant de Kroonprins aan de Prins Hendrikkade.

Amsterdam

Nadat u heerlijk heeft genoten van de lunch kunt u op eigen gelegenheid Amsterdam, ook wel Mokum genoemd, bezoeken. Amsterdam is zonder twijfel zeker een van de mooiste steden van ons land! De prachtige grachten met daaraan de monumentale panden, de smalle straatjes en steegjes, het Anne Frank huis, u kunt het allemaal bekijken op deze gezellige dag! Heerlijk door de smalle steegjes wandelen, lekker shoppen, of gewoon neerploffen op een terrasje, in Amsterdam zult u zich geen moment vervelen!

Diner

Omstreeks 17:00 uur zult u weer vertrekken vanuit Amsterdam, onderweg naar huis stoppen wij nog voor een heerlijk diner bij restaurant ‘De Gouden Leeuw’ te Terheijden. U wordt hier zeer gastvrij ontvangen en onder het genot van een driegangen diner kunt u nog even heerlijk nagenieten van deze geslaagde dag!

Over deze dagreis:

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie met gebak
  • Rondvaart’
  • Driegangen diner

Prijs: Voor de prijs vanuit uw woonplaats, vraag direct een offerte aan of bel ons op 06-54913614

Terug naar Dagtochten Noord-Holland