076-7633519

Dagtocht Amsterdam – maar dan anders!

(0)
from/per person 0,00
  • Noord-Holland

Omschrijving

In de ochtend kunt u eerst op eigen gelegenheid de stad ontdekken. Lekker door de smalle steegjes en langs de grachten wandelen, of ga lekker shoppen in onze hoofdstad. ’s Middags brengt een een bezoek aan een v

an de vele musea die Amsterdam rijk is. Wat dacht u van het Appie Baantjer Museum? Of misschien toch Madam Tussaud? Een ding is zeker, dit is een geweldige dagtocht!

Koffietijd!

Omdat u vandaag een dagje weg gaat en dus niet hoeft te haasten beginnen we de dag natuurlijk met een heerlijk kopje koffie met vers gebak. Dit staat u al op te wachten bij een zeer sfeervolle en gastvrije locatie: Restaurant ‘Onder de Pannen’ te Leerbroek. Geniet er lekker van terwijl u al uitkijkt naar een hele gezellige dagreis.

Amsterdam

Nadat u heerlijk heeft genoten van de koffie met gebak gaan wij op weg naar Amsterdam, ook wel Mokum genoemd, onze hoofdstad en zeker een van de mooiste steden van ons land! Wij brengen u naar het centrum van Amsterdam waar u op eigen gelegenheid de mooist plekjes van deze stad kunt verkennen. Ontdek de stad met zijn smalle steegjes en grachten door een wandeling te maken, ga lekker shoppen of kijk uw ogen uit onder het genot van een drankje op een gezellig terrasje. Een ding is zeker, Amsterdam is zo divers met allerlei culturen en historie dat u zich geen moment hoeft te vervelen! U zult tijd te kort komen in deze prachtige stad.

Lunch

Rond 12:30 uur hebben wij voor u een plekje gereserveerd in een knus restaurant nabij het centraal station van Amsterdam, Restaurant de Kroonprins. Dit restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Prins Hendrikkade. U kunt hier nog meer van de gezellige Amsterdamse sfeer proeven, maar nog belangrijker, genieten van een heerlijke lunch.

Appie Baantjer Museum, Rijksmuseum of Madam Tussaud?

Wanneer u graag een museum bezoekt zijn bovenstaande musea zeker aan te raden! De geschiedenis van Appie Baantjer ontdekken aan de Warmoesstraat, Prachtige schilderijen van Vincent Van Gogh, of liever wassenbeelden bekijken? De keus is aan u! Amsterdam heeft zoveel verschillende musea dat er altijd een naar uw keuze is. Geef het bij ons aan en wij verzorgen het!

Na een bezoek van ongeveer 1,5 uur heeft u nog tot 17:00 uur de tijd om door te brengen in onze hoofdstad.

Diner

Om de files richting huis te vermijden hebben wij voor u een restaurant uitgekozen aan de rand van Amsterdam. Hier kunt u eerst nog heerlijk genieten van een driegangen diner, natuurlijk onder het genot van een drankje en kunt u nog even met uw reisgenoten nakletsen over wat u vandaag allemaal gezien en beleefd heeft.

Na het eten zijn de files weer grotendeels voorbij en zullen wij dan ook weer richting huis vertrekken.

Extra informatie:

Dagtocht is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Lunch
  • Museumbezoek
  • Driegangen diner

Prijs: Vraag een offerte aan via ons offerteformulier of bel ons op 06-54913614

Terugkeren naar Dagtochten Noord-Holland