076-7633519

Dagje Veluwe en Paleis het Loo

(0)
from/per person 0,00
  • Gelderland

Omschrijving

Deze dagreis brengt u naar de Veluwe, waar u een mooie rondrit zult maken door dit natuurpark of langs een aantal schitterende kastelen. In de middag brengt u een bezoek aan Paleis het Loo. Door een gids wordt u rondgeleid door het Paleis met haar prachtige tuinen. Koffie, gebak, lunch en een diner zullen niet ontbreken tijdens deze dagtocht.

Rondrit over de Veluwe

Vanaf uw vertrekpunt rijden we aan 1 stuk door naar een restaurant, midden op de het schitterende natuurpark de Veluwe. Hier zult u eerst hartelijk ontvangen worden met een kopje koffie of thee met een lekker vers gebakje.

Na de koffie neemt u weer plaats in de touringcar en zult u onder leiding van een boswachter een prachtige rondrit van ongeveer 90 minuten maken over de Veluwe. Maak kennis met deze schitterende omgeving terwijl de gids honderd uit vertelt!
In plaats van een rondrit over de Veluwe kunt u er ook voor kiezen een route te rijden langs een aantal schitterende kastelen in deze omgeving.

Lunch

De rondrit eindigt bij hetzelfde restaurant als waar deze begonnen is. Bij terugkomst staat er een goed gevulde koffietafel op u te wachten. Eet smakelijk!

Paleis het Loo

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. De prachtig ingerichte kamers en zalen tonen hoe de Oranjes er 300 jaar lang woonden en werkten. De baroktuinen zijn symmetrisch aangelegd naar 17e eeuws voorbeeld en uniek in Nederland. In de loop van de 300 jaar waren er veel verschillende bewoners en onderging het paleis vele veranderingen.
Vandaag kunt u zelf een kijkje nemen in dit paleis met haar schitterende tuinen, spuitende fonteinen en tuinbeelden.
Onder leiding van een ervaren gids krijgt u bovendien nog een mooie rondleiding.

U kunt uw bezoek uitbreiden met een extra tentoonstelling in Paleis het Loo. Dit zijn wisselende tentoonstellingen, dus welke dat zou kunnen zijn is afhankelijk van welke periode u Paleis het Loo wil bezoeken.

Diner

Na het bezoek aan Paleis het Loo is de dagreis alweer bijna ten einde. Maar natuurlijk brengen we u niet naar huis alvorens gegeten te hebben. Wij hebben een restaurant in gedachten in de buurt van Apeldoorn, zodat u tijdens de files lekker kunt dineren. Onder het genot van een drankje kijkt u terug op een schitterende dag.

Tegen de tijd dat de files weer voorbij zijn rijden we weer terug naar huis.

Deze dagtocht is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie of thee met gesorteerd gebak
  • Rondrit met de touringcar over de Veluwe o.l.v. een gids
  • Koffietafel
  • Entree inclusief rondleiding Paleis het Loo
  • Diner ter afsluiting

Wanneer u meer wilt weten over deze dagreis kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06-54913614. Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar! Een andere manier om vrijblijvend een offerte aan te vragen is via ons contactformulier. Wij zullen dan zeker binnen een werkdag reageren!