076-7633519

Dagje Hilversum

(0)
from/per person 0,00
  • Utrecht

Omschrijving

Dit is zo leuk! U komt tijdens deze dagreis alles te weten over bekende Nederlanders. Met de BN-Tour maakt u een tocht door het Gooi, u komt langs de huizen van veel BN-ers en wellicht komt u nog wel iemand tegen! ’s Middags gaat u naar het Mediapark in Hilversum, waar u de Beeld en Geluid Experience gaat beleven! Dit maakt de dag compleet!

Koffietijd!

U gaat vandaag een dagje op stap, en het is dan ook de bedoeling dat u alleen maar geniet van deze dag. Natuurlijk begint u de dag daarom met een heerlijk kopje koffie met gebak. Hiervoor hebben wij een zeer sfeervolle en gastvrije locatie uitgezocht: Het Wapen van Ameide. Hier staat de koffie al lekker op u te wachten en de geur van het verse appelgebak komt u al tegemoet!
Smullen maar!

Rondrit door ’t Gooi

Nadat u heerlijk heeft genoten van de koffie met gebak gaan wij op weg naar het Gooi. Wij hebben voor u een prachtige BN-Tour in gedachten! (start omstreeks 11:00 uur) Altijd al willen weten wat Gordon op zijn brood eet, hoe laat Marco Borsato zijn kids naar school brengt of wat Cheryl Morero in d’r blonde haar smeert?
Wij kunnen niet garanderen dat u juist op deze vragen de antwoorden zult vinden, maar zeker is dat u met deze tour langs meer dan 40 leuke locaties in ’t Gooi rijdt. Het is een tour die zo’n 90 minuten zal duren. Allereerst gaat u ’t Gooi bekijken zoals u dit kent uit Gooische Vrouwen. U komt onder andere langs de villa van de Gouden Kooi. In Laren kunt u de huizen bewonderen van Mireille Bekooy, Willeke Alberti, Erik de Zwart en vele anderen.
Daarna rijdt u door naar Blaricum, waar de villa´s van onder Marco Borsato, Gordon en John de Mol te vinden zijn. De tour sluiten we af met de prachtige huizen van Rene Froger en Linda de Mol, maar we kunnen op deze tour natuurlijk 1 ding niet vergeten: de film/serie Gooische Vrouwen. Enkele locaties, waaronder de villa van Martin en Cheryl Morero, zullen we dan natuurlijk bezichtigen!
Kortom, een prachtige rondrit die u niet snel zult vergeten!

Na deze rondrit heeft u ongeveer een uurtje de tijd om bijvoorbeeld te lunchen of op eigen gelegenheid wat mooie plaatsen in ’t Gooi te bezoeken.

Mediapark

Na uw lunch is het tijd geworden om richting Hilversum te vertrekken, naar het Mediapark wel te verstaan. Hier gaat u de ”Beeld en Geluid Experience” beleven. Hier komt het archief van het instituut voor Beeld en Geluid
tot leven! U ontdekt de wereld van radio en televisie, waarbij u op weg geholpen wordt door ”virtuele gidsen”, deze gidsen zijn allemaal bekende Nederlanders. De experience bestaat uit 15 Paviljoens, zoals ‘Sterrenshow’, ‘Kijkbuiskinderen’en ‘Dit is het nieuws’. In de Paviljoens kunt u heel veel programma’s terugzien en horen of u gaat zelf aan de slag als bijvoorbeeld mediamaker: presenteer het nieuws of doe een auditie voor een soap. Er is nog veel meer mogelijk, of u nu gewoon vanuit een luie stoel wilt genieten van de tv en radio vanaf de jaren 30 tot aan nu of actief bezig wil zijn: Voor iedereen is de beeld en geluid experience een echte aanrader!!!!

En toen was er eten

Na al de mooie indrukken van vandaag keert u moe maar voldaan weer richting huis. Maar niet voordat we nog een stop maken voor een heerlijk driegangen diner. We zullen naar restaurant ‘Onder de Pannen’ te Leerbroek rijden, waar de soep al lekker op ons staat te wachten. Geniet nog na van de dag door alles nog eens te bespreken onder het genot van een wijntje of een borreltje!

Over deze reis:

Dagreis is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie met vers gebak
  • Rondrit door ’t Gooi
  • Bezoek aan Beeld en Geluid (Mediapark)
  • Driegangen diner

Prijs dagtocht: U kunt via ons offerteformulier de prijs vanuit uw woonplaats opvragen, of u kunt ons bellen op 06-54913614