ArkvanNoach dagreis zuidHollandBonbons en beestjes.....

Tijdens deze dagtocht leert u hoe chocolade en bonbons gemaakt worden bij een chocolade atelier in Ridderkerk. Na de lunch brengt een bezoek aan de Ark van Noach, die op ware grootte is nagebouwd! Dit is wel een heel bijzondere dagreis in Zuid Holland!

Chocolaatjes proeven in Ridderkerkchocolade

Uw eerste bestemming tijdens deze dagtocht is Ridderkerk. De chauffeur brengt u naar Chocolade atelier van Noppen. Hier kunt u eerst genieten van een kopje koffie of thee met een gebakje.

Bij het chocolade atelier leert u van alles over het maken van onder andere bon bons. U krijgt een film te zien en mag een kijkje nemen in de keuken van het atelier.
Hier wordt gedemonstreerd hoe bonbons en chocoladefiguren gemaakt worden.
En als klap op de vuurpijl mag u uiteraard de vers gemaakte bonbons proeven!

Lunch

Na deze leuke ochtend is het tijd voor de lunch. Hiervoor blijft u in Ridderkerk. De chauffeur brengt u een klein stukje verder, waar in het restaurant een heerlijke lunch voor u wordt geserveerd.

Ark van NoachArkvanNoach Dordrecht

Uw middagbestemming van vandaag is wel een hele bijzondere, namelijk de Ark van Noach! Iedereen kent waarschijnlijk wel het verhaal van Noach, die voor zijn gezin en alle diersoorten een enorm houten schip bouwde om zo de zondvloed te overleven.

Geinspireerd door dit verhaal werd besloten de Ark van Noach na te bouwen. Jarenlang is men hiermee bezig geweest, maar in 2012 is dit enorme schip dan echt geopend voor publiek.
Op de Ark van Noach beleeft u hoe Noach met zijn gezin en alle dieren geleefd moet hebben. De Ark is erg groot, namelijk 30 meter breed, 135 meter lang en 23 meter hoog!
U kunt zich dus wel voorstellen dat u hier de hele middag zoet bent. Houdt er rekening mee dat er veel gelopen moet worden om alles te kunnen bewonderen, maar natuurlijk kunt u ook lekker even gaan zitten om wat te drinken en even tot rust te komen.
Dit is echt een aanrader! Het verhaal van Noach komt hier helemaal tot leven!

Diner

Moe maar voldaan stapt u weer in de touringcar, op weg naar een restaurant waar u weer heerlijk kunt genieten van een driegangen diner. Onder het genot van een biertje, glaasje wijn of gewoon een glaasje frisdrank kunt u nog even nakletsen over alles wat u tijdens deze dagreis beleefd hebt.

 

Over deze reis:

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Koffie of thee met gebak
 • Bezoek met demonstratie aan een chocolade atelier 
 • Lunch
 • Bezoek Ark van Noach
 • Driegangen diner

Prijs: De prijs voor deze reis kunt u telefonisch aanvragen (06-54913614) of via ons offerteformulier.

Terug naar Dagtochten Zuid-Holland

Contact

 • 076-7633519 / 06-54913614
 • Berkenhof 1
 • 4844ST Terheijden
 • KvK nummer: 54716179
 • BTW nummer: NL140916763B01