Delft dagtochtDagtocht Delft

Deze dagtocht brengt u naar de schitterende en altijd gezellige stad Delft. U bezoekt de Nieuwe Kerk, u vaart door de grachten van Delft terwijl u geniet van een lunch en in de middag brengt u een bezoek aan de aardewerkfabriek waar nog steeds het zo bekende Delfts Blauw gemaakt wordt.

Na afloop van dit alles heeft u nog even tijd de stad op eigen gelegenheid te bezoeken. Kortom, een prachtige dagtocht!

ArkvanNoach dagreis zuidHollandBonbons en beestjes.....

Tijdens deze dagtocht leert u hoe chocolade en bonbons gemaakt worden bij een chocolade atelier in Ridderkerk. Na de lunch brengt een bezoek aan de Ark van Noach, die op ware grootte is nagebouwd! Dit is wel een heel bijzondere dagreis in Zuid Holland!

dagtocht rotterdamDagtocht Rotterdam en omgeving

Rondvaartboot de Spido ligt al op u te wachten in de haven. U krijgt een mooie vaartocht door de haven van Rotterdam. 's Middags brent u een bezoek aan het historische centrum van Delfshaven en aansluitend nog een bezoek aan eht Jenevermuseum te Schiedam! En zeer bijzonder dagreis die u eigenlijk niet mag missen!

CMTours busDagtocht Zuid-Holland op maat

Wanneer u in ons assortiment niets naar uw zin kunt vinden, maar u wilt wel graag een dagreisje maken naar de provincie Zuid-Holland, dan kunt u deze natuurlijk ook helemaal zelf samenstellen. Wij helpen u hiermee graag. U kunt ons bereiken door een offerte aan te vragen of ons te bellen op nummer 06-54913614. Aan de hand van uw wensen zullen wij voor u een mooie dagreis in elkaar zetten!

Terug naar Dagtochten Zuid-Holland

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01