Busreizen Gelderland

Bent u op zoek naar verzorgde busreizen naar Gelderland? Boek dan een dagtocht naar Gelderland via CM Tours. Wij hebben verschillende reizen in deze provincie. Zo kunt u de Veluwe bezoeken, een dagje naar Zaltbommel of een rondvaart maken door natuurgebied de Gouden Ham. Onze busreizen naar Gelderland laten uw ieder mooi plekje in deze provincie zien.

Verzorgde busreizen naar Gelderland met CM Tours

CM Tours heeft zeer uiteenlopende busreizen naar Gelderland. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij onze reizen. Wij bieden de volgende dagtochten aan:

 • Een dagje Veluwe en een bezoek aan Paleis het Loo;
 • Een dagje Zaltbommel;
 • Varen door de Gouden Ham en een rondleiding bij een tingieterij;
 • Een dagje Veluwe en een bezoek aan een passiebloemen- en vlindertuin;
 • Een bezoek aan een borduurmuseum en een ambachten en speelgoedmuseum.

Op alle dagtochten wordt er gezorgd voor een lekkere lunch en een uitgebreid diner om de dag goed af te sluiten. U hoeft ook geen entree meer te betalen voor bezienswaardigheden. Al deze prijzen zitten inbegrepen in de prijzen van de dagtocht.

Plan uw eigen busreis naar Gelderland!

Is er iets wat u erg graag wilt zien in Gelderland, maar zit dat helaas niet in ons aanbod? Niet getreurd! Het is bij ons ook mogelijk om dagtochten op maat te boeken. U mag dan zelf aangeven wat u allemaal wilt zien in Gelderland en op basis daarvan stellen we samen met u de perfecte dagtocht samen. Als u hier interesse in heeft, kunt u bellen naar 076-7633519 of 06-54913614 en dan kijken wij of we een mooie reis voor u kunnen samenstellen. Heeft u al een dagtocht in gedachte? Vraag dan snel een offerte aan!


Andere interessante dagtochten:

Vervoer op maat Breda | Reizen voor senioren | Kerstreizen bus | Dagtochten Noord-Brabant | Dagtocht Breda

Waarom CM Tours?

 • Verzorging van dagtochten
 • Vervoer op maat
 • Gericht op kwaliteit

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Dagtochten Gelderland

Dagreis paleishetloo en VeluweDagje Veluwe en Paleis het Loo

Deze dagreis brengt u naar de Veluwe, waar u een mooie rondrit zult maken door dit natuurpark of langs een aantal schitterende kastelen. In de middag brengt u een bezoek aan Paleis het Loo. Door een gids wordt u rondgeleid door het Paleis met haar prachtige tuinen. Koffie, gebak, lunch en een diner zullen niet ontbreken tijdens deze dagtocht

Dagtocht zaltbommel museumDagtocht Zaltbommel

Bij deze dagtocht brengt u een bezoek aan het Gelderse Zaltbommel. In de ochtend leert u alles over Zaltbommel en Maarten van Rossum, u gaat namelijk naar het streekmuseum Stadskasteel. In de middag maakt u een schitterende rondvaart. En uiteraard hebben wij tijdens deze dag ook weer gezorgd dat u op tijd wat te eten of te drinken krijgt!

gouden ham dagtocht gelderlandVaren en tin gieten in Gelderland

Leuke dagtocht waarbij u in de ochtend een schitterende rondvaart maakt door natuurgebied 'de Gouden Ham' en in de middag leert u van alles over het oude vak tin gieten. Zeker de moeite waard! Uiteraard ook bij deze dagreis een kopje koffie met gebak, een lunch en een diner. 

vlindersOver de bloemetjes en de vlinders......

Dagreis met in de ochtend een prachtige rondrit over de Veluwe, onder leiding van een echte boswachter! En niemand kent de mooiste plekjes van de Veluwe natuurlijk beter dan een boswachter, u zult dus ogen en oren tekort komen! 's Middags brengt u een bezoek aan de Passiflorahoeve. Dit is een unieke passiebloemen- en vlindertuin, met meer dan 400 soorten passiebloemen en de kleurigste vlinders! Dit mag u niet missen!

dagtochtoudeambachtenspeelgoedmuseum2Nostalgie in Gelderland

Unieke dagtocht die begint met een bezoek aan een museum dat helemaal gerund wordt door mannen. Op zich niet zo bijzonder, maar dat wordt het wel als u weet dat het om een borduurmuseum gaat! Dit moet u natuurlijk gezien en beleefd hebben! In de middag gaat u naar een ander prachtig museum. Het Oude ambachten- en speelgoedmuseum, waar zeker 150 ambachten te vinden zijn! Natuurlijk krijgt u hier een mooie rondleiding!

CMTours Bus3Dagtocht Gelderland op maat

U wilt een dagreis naar Gelderland maken en heeft zelf al in gedachten wat u die dag wil gaan doen? Dan kunt u bij CM Tours uw dagtocht natuurlijk ook op maat laten maken. Wanneer u ons belt op nummer 06-54913614 of vrijblijvend een offerte aanvraagt denken wij graag met u mee. En bovendien zullen wij dan alles voor u verzorgen. 

Terug naar Dagtochten Gelderland

Contact

 • 076-7633519 / 06-54913614
 • Berkenhof 1
 • 4844ST Terheijden
 • KvK nummer: 54716179
 • BTW nummer: NL140916763B01